Skip to main content

Mezinárodní výzkum s názvem „Náš vztah k jídlu během pandemie Covid-19“

Výzkum je součástí velké mezinárodní spolupráce pod vedením Danish Technological Institute a Copenhagen Bussiness School. Celkem je k dispozici dotazník již v 15 evropských jazycích. Do projektu se zapojili i výzkumní pracovníci z Ekonomické fakulty JU v Českých Budějovicích, Ústavu geoniky Akademie věd ČR a Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem.

Na výzkumu se může podílet kdokoliv.

Stačí vyplnit dotazník, „Náš vztah k jídlu během pandemie Covid-19“, který je věnován tomu, jak okolnosti kolem koronaviru ovlivnily naše chování a postoje k jídlu.

Dotazník naleznete zde, vyplnění zabere přibližně 15 - 20 minut:

https://www.survio.com/survey/d/jidlo-covid-19

 

Je vítané jej jakkoli sdílet na webech, sociálních sítích, mailem, atd. Sběr dat by měl probíhat maximálně měsíc, v polovině července končí.

Mezinárodní web výzkumu s dalšími jazykovými verzemi a informacemi:

https://www.food-covid-19.org/

 

Odkaz na tiskovou zprávu AV ČR:

https://www.potravinyav21.cz/cesti-vedci-spolupracuji-na-mezinarodnim-vyzkumu-ktery-zkouma-jak-se-v-dobe-pandemie-koronaviru-zmenilo-chovani-a-postoj-lidi-k-jidlu/

 

Facebook AV ČR:

https://www.facebook.com/akademieved/

 

Shrnutí informací a odkazů k výzkumu, včetně odkazů na ostatní jazykové verze:

https://tichaudrzitelnost.geogr.muni.cz/cs/nas-vztah-k-jidlu-behem-pandemie-covid-19/

Zůstaňme v kontaktu na
sociálních sítích

© 2021 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Cookies

1