Slavnostní otevření učebny pro výuku ERP systému SAP

Úterý 11 duben 2017 11:00

EF ve spolupráci se společností SAP Česká republika, spol. s r.o. instaluje podnikový informační systém SAP/R3 a postupně tento systém bude zavádět do výuky.

Dne 11.4. v 11.00 hodin proběhne slavnostní otevření učebny pro výuku ERP systému SAP (učebna 219) za účasti ředitele SAP ČR, vedení Ekonomické fakulty Jihočeské university a dalších hostů.

EF ve spolupráci se společností SAP Česká republika, spol. s r.o. instaluje podnikový informační systém SAP/R3 a postupně tento systém bude zavádět do výuky. Informační systém SAP R/3 je integrovaný modulární on-line systém pro zpracování podnikových procesů (účetních, personálních, logistických, výrobních, plánovacích, řízení výroby, odbytu, údržby atd.). IS SAP R/3 splňuje požadavky kladené na podnikový informační systém pro velké až středně velké organizace.

Tento systém bude sloužit zejména studentům oborů Účetnictví a Ekonomika a řízení podniku, kteří se naučí pracovat s moderním ERP systémem. Budou s ním pracovat i studenti oboru Ekonomická informatika, kteří by měli zvládnout základy správy tohoto systému. V rámci různých kurzů se studenti seznámí s nejnovějšími podnikovými technologiemi SAP a naučí se základy práce s těmito technologiemi – to jim dá bezesporu náskok na trhu práce 21. století.

Ekonomická fakulta Jihočeské university bude také zapojena do programu SAP University Alliances, do kterého je zapojeno více než 2 900 univerzit ze 103 zemí.

Kde
Ekonomická fakulta, učebna A219
Přidat událost do kalendáře
iCal