Přihlaste se na květnovou study tour na chorvatský ostrov Rab

Katedra obchodu a cestovního ruchu organizuje další ročník této zajímavé čtyřdenní studijní cesty. Odborné exkurze, která je zaměřena na cestování a cestovní ruch, se mohou zúčastnit studenti všech oborů. Čeká vás například výlet lodí kolem ostrova, průvodcovaná prohlídka historického města Rab, prohlídka hotelových kapacit ostrova, ochutnávka místních produktů nebo geolokační hra. Některé z aktivit jsou připravovány společně se studenty cestovního ruchu.

Obohaťte své znalosti a užijte si začátek léta u Jaderského moře. Ve fakultním časopisu EFektiv  (od strany 35) si můžete přečíst článek o této akci z minulého roku :-)

Cena exkurze: 3.900 Kč (cena zahrnuje: dopravu autokarem, 3x ubytování v apartmánech s polopenzí; cena nezahrnuje: výlet lodí s obědem, ochutnávka produktů Natura Rab)

Termín: 4. - 8. května 2016

Přihlásit se můžete až do 20. dubna e-mailem na pstumpf@ef.jcu.cz. Bližší informace podá Ing. Petr Štumpf, Katedra obchodu a CR (budova EF, 1. patro, č. kanceláře 101), e-mail: pstumpf@ef.jcu.cz, tel. 737 221 955.