MOC PENĚZ START-UPU ŠKODÍ

Úterý 7 březen 2017 15:00

POUTAVÝ PŘÍBĚH 

z letní brigády stamilionový business. Představíme Vám příběh Taxify. Příběh 19-ti letého chlapce, který přes letní prázdniny za kapesné od rodičů založil start-up, který za 3 roky stihl expandovat do 15ti zemí světa a dnes má stamilionovou hodnotu. 

HLAVNÍM CÍLEM 
přednášky je povzbudit studenty v podnikání a v práci při zakládání nových projektů a firem. Hodně peněz start-upu škodí a my chceme studentům ukázat, že rozjet business se dá, stačí touha a tvrdá práce. 
Jak na marketing a prodej při rozběhu nového projektu tak, abychom nemuseli utratit statisíce? 

PŘEDNÁŠEJÍCÍ
• Roman Sysel (Country manager Taxify) kromě rozběhu Taxify v Praze také založil a úspěšně rozběhl další 4 firmy (nula s.r.o., Alisen, Nemoinspect, Andulka services) 

• Anna Sabolová (Project manager nula s.r.o., manager Andylka services) spolupracuje s Romanem, momentálně má na starosti expanzi firmy Andulka services. 

Na základě našich zkušeností z podnikání studentům představíme, jak mohou uspět i s málem (nepotřebuješ absolutně originální nápad), jak je třeba myslet globálně a jak založit start-up v start-upu (nejvíce se učíme z úspěchů, ne neúspěchů!). 

Nechte se inspirovat poutavým příběhem Taxify a dalšími z Romanovo praxe. Možná inspirujeme někoho k velkému kroku v jeho životě. Možná se někdo bude chtít přidat a rozjet s námi projekt ve svém městě. Ale co bude určitě? Určitě bude dobrá nálada, motivační atmosféra a možnost navázat nové kontakty. 

Těšíme se na Vás!

Pro více informací navštivte:

www.nulasro.cz
www.taxify.eu
www.naseandulka.cz

Leták k akci zde.

 

Událost na FB: https://www.facebook.com/events/1876542139281808/

Kde
Jihočeská univerzita, Ekonomická fakulta, pavilon učeben F, učebna F3
Přidat událost do kalendáře
iCal