Jezdi do školy jako top manažer

Pamatuješ, kdy jsi jako dítě sbíral se svými vrstevníky céčka, duhové kuličky, vojáčky, igráčky a další jiné zajímavé věci do Tvých dětských sbírek? I když už je to dávno, můžeš se zpátky vrátit do sběratelské euforie a při svém studiu také sbírat.

Zajímá Tě co? Je to jednoduché.

Pokud jsi aktivní student, můžeš sbírat body, které je možné směnit za produkty či služby z našeho BenEFitního systému.

 Co pro to udělat? Stačí se zapojit do bodovaných nadstavbových akcí nad rámec Tvého řádného studia, které pro Tebe Ekonomická fakulta ve spolupráci s jejími partnery pořádá.

Benefitní program je určen pro studenty prezenční i kombinované formy studia. Účast v systému je pro studenty Ekonomické fakulty JU dobrovolná.

Body je možné sbírat kontinuálně v rámci celého (bakalářského i navazujícího) studia na Ekonomické fakultě.

Více informací včetně všech bodovaných aktivit, cen i plánovaných akcí najdeš po přihlášení na https://www.ef.jcu.cz/benefit/login

 

!!! Nepřehlédni spousty nových cen a mezi nimi i exkluzivní Zápůjčku elektromobilu Tesla S i s řidičem od společnosti E.ON !!!

 

Zápůjčka luxusního elektromobilu i s řidičem

Elektromobilita je v dnešní době pojem, který přitahuje pozornost. Výhodou elektrického pohonu jsou nulové lokální emise, levný provoz a nízká hlučnost. Elektromobilů je v dnešní době již celá řada, tak ho pojeďte vyzkoušet s E.ON i vy!

Zažijte na vlastní kůži jízdu v elektromobilu, která se stane zážitkem na celý život. Tento elektromobil vám nabídne řadu možností, o kterých se vám v běžném automobilu ani nezdálo. Maximální rychlost 225 km/h, autopilot, automatické parkování, prosklená střecha, vzduchové odpružení a interiér budoucnosti.

Energetická společnost E.ON vám v rámci tohoto bonusu nabízí zápůjčku elektromobilu i s řidičem, a to po dobu 5 dnů (pondělí - pátek) na jednu hodinu denně dle individuální domluvy. 

Nejbližší akce, kde můžeš získat 100 bodů, je účast na konferenci Inproforum.